Over ons

Met plezier! Maar wel op een veilige manier

Wij zijn Omega Energietechniek! Bij Omega Energietechniek draait alles om plezier, maar wel op een veilige manier! Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse inspecties en opleiding hebben wij een grote kennis van meetinstrumenten, gereedschap en veiligheidsmiddelen. Wij kunnen dan ook niet wachten om je te helpen bij het maken van een juiste keuze!

Wij bieden graag kwaliteit, en dat merk je in onze webshop! Het moet vooral heel eenvoudig zijn om bijvoorbeeld je installatietester NEN 1010 of je gereedschap te bestellen. Met een assortiment van meer dan 60.000 artikelen is dat soms een uitdaging, maar we zijn er aardig in geslaagd! Zie je nu iets vreemds of mis je een product? Geeft ons een belletje, dikke kans dat wij het gewoon kunnen leveren en de volgende dag al bij je in huis kunnen hebben! Je kunt ons altijd bereiken via 088 – 20 56 101!

Groot assortiment van wereldmerken

Omega safetools.eu wil je graag de beste producten bieden. Daarom vind je bij ons geen goedkope c-merken, maar louter A-merken! Al onze producten zijn elke dag van toepassing in de industrie, elektrotechniek, bij het uitvoeren van technische inspecties en het aanleggen van installaties. Daarom moeten ze geschikt zijn voor de meest veeleisende gebruiker, en dat vind je bij Omega!

OPLEIDINGEN, TECHNISCHE CURSUSSEN, WORKSHOPS EN MEER

Alleen een product kopen, dat kun je ook bij een groothandel. Maar bij Omega gaan we graag een stukje verder. Zo zijn wij ook een opleidingsinstantie met o.a. erkende opleidingen op het gebied van NEN 1010 installatie inspecteren, NEN 3140 Keuren Arbeidsmiddelen, Zonnepanelen en meer! Kijk eens op onze opleidingswebsitehier tref je alle opleidingen en locaties aan!

Snel en eenvoudig het juiste product

In onze shop hebben we onze categorieën eenvoudig neergezet. Althans, dat denken we! Heb je nou tips voor ons, stuur dan een mail! Elke tip belonen wij met een leuke attentie!

Kies je product, bestel deze en vul je gegevens in. Je kan met IDEAL betalen, maar ook op rekening kopen. Vaak heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Wanneer je je product hebt ontvangen dan kun je deze naar hartelust gebruiken. Ben je nou niet tevreden, kijk dan op onze Ruilen & Retouren pagina. Je zult zien dat wij niet moeilijk doen, ons vak is immers al moeilijk genoeg!

Overige websites Omega Energietechniek